CANCELLED DUE TO LACK OF TICKET SALES AHEAD OF THE EVENT.
Checkout where the performers will pop up.
Date: Saturday 10th June, 2023
Venue: Peninsula Community Theatre (Wilsons Rd)
Time: 1pm – 6pm
(Please note: All minors 12 years and under need to be accompanied by an adult. This is an alcohol free family friendly event)
SOUND SHOWER – All Ages LIVE MUSIC & DJs
Doors open 12.30pm for an awesome line-up of LOCAL BANDS including:
SLEDGEHAMMER HONEY, MAXON, CHARLIE HANRAHAN, ROCK ACADEMY BANDS, MATHILDE-ANNE, LILY CLANCY BAND & DJ TAM LA
$10 Single | $20 Family (max 4) | Kids 12 & Under FREE
*Entry includes Sausage or veggie option & drink
* Alcohol Free event
Support our local live music scene and our YOUTH! Thanks to all our sponsors including: Mornington Peninsula Shire, Mornington Chamber of Commerce, The Youth Centre Mornington, Haven Counselling, RPP FM and the Mornington Men’s Shed.
1:00pm – 1:30pm Lily Clancy Band (30min set)
1:45pm – 2:15pm Mathilde Anne (30min set)
2:15pm – 2:35pm DJ Tam La
2:35pm – 3:15pm Rock Academy Bands – THE PATIENTS & MR PINK (40min set)
3:10pm – 3:40pm DJ Tam La
3.40pm – 4.15pm Maxon (35min set)
4:15pm – 4:35pm DJ Tam La
4.35pm – 5.05pm Charlie Hanrahan (30min set)
5:25pm – 6.00pm Sledgehammer Honey (35min set)